Partnerskab og samarbejde
Bæredygtigt og miljøvenligt
Blomsterudsmykning fra Anthon & Katrine
Vi er stolte af at samarbejde med Anthon & Katrine, der står bag den smukke blomsterudsmykning på vores restauranter. Deres engagement i bæredygtighed og miljøvenlighed sikrer, at vores gæster kan nyde blomsterdekorationer, der ikke blot er æstetisk smukke, men også ansvarligt produceret.
Katrine fortæller om deres vision
Katrine fra Anthon og Katrine deler i en video deres filosofi omkring bæredygtighed. Hun forklarer, hvordan de arbejder med naturtro blomster og planter.
Deres tilgang sikrer, at blomsterne ikke blot er smukke, men også bidrager til en sundere planet.
Denne tilgang gør, at blomsterudsmykningen på vores restauranter ikke kun skaber en visuel glæde, men også bidrager til en mere bæredygtig fremtid.
Besøg deres hjemmeside for at lære mere om deres inspirerende arbejde og deres engagement i miljøvenlige praksisser.
Tjek deres webshop ud her.
Grumpy Productions
- Foto, film og SoMe partner
Hos Skovmøllens restauranter har vi mange vigtige og fantastiske historier, som vi ønsker at fortælle til vores gæster. Her hjælper Niels og hans dygtige team os godt på vej. Det de er bedst til, er nemlig at skabe fortællinger gennem film og billeder.
Aarhus Bryghus
Er at nyere dato, Niels - ejeren og grundlægger startedeAarhus bryghus i 2005, og producerer primært til lokale forretninger og restauranter, herunder selvfølgelig også Skovmøllens restauranter. Aarhus bryghus og Skovmøllen har mange fælles værdier, og vi er rigtig glade for det lokale samarbejde hvor Christoffer hver uge kigger forbi, og tjekker op på om alle hanerne er klar til servering. Det klassiske danske køkken er udviklet igennem århundreder. Sammen med dette, har øllet udviklet sig hånd i hånd med maden, og det skal vi blive ved med at udvikle sammen.
A-kæden
Anne og Thomas elsker alt ved naturen og det aktive liv. Det samme gør vi på Skovmøllen. Derfor samarbejder vi med A-kæden. Invitér A-Kæden ind som en dynamisk partner til jeres møde på Skovmøllen!
De tilbyder skræddersyede, aktive indslag - enten før, under eller efter jeres møde.
Med vores cykel- eller kappestridspakke får I en energifyldt pause og et mentalt boost, der vil forfriske jeres sind og skabe uforglemmelige øjeblikke. Vi håndterer alle detaljer for en problemfri oplevelse.
Kickstart, boost eller afslut jeres møde med et aktivt twist med A-Kæden!
Thisted Bryghus
Stefan kom forbi og vi smagte på sagerne. Især de alkoholfrie øl fra Thisted er fantastiske. Derfor valgte vi Thisted bryghus, som det gode alkoholfrie alternativ, som mange gæster nyder godt af. Sidenhen har vi valgt, at have de nostalgiske Thy sodavand i vores restauranter. Thisted Bryghus, er grundlagt tilbage i 1902.
Vi samarbejder med Thisted Bryghus , fordi det for dem, ligesom for Skovmøllens restauranter, handler om at skabe en uforglemmelig smagsoplevelse.
Kasper Hornbæk
Mad - og dronefotograf.
Måske har du set dronebilleder af alle restauranterne. Det er Kasper som flyver med dronen, og ham som tager de smukke billeder. Kasper bor i Beder tæt på Skovmøllen, og er altid klar til at rykke ud, så vi også kan se vores restauranter i fugleperspektiv på alle årets 4 årstider.
Karensminde Frugtplantage
Når vi mangler mere juice ringer vi til Bendt i Odder. Han er 3. generation og ejer af Karensminde Frugtplantage. Bendt´s bedsteforældre grundlagde frugtplantagen tilbage i 1932. På plantagen dyrkes æbler, og produceres æblemost i store mængder, primært lokalt leveret og med omtanke på miljøet og ikke mindst biodiversiteten.
Elkærgaard
Æbler, blommer og møbler og meget mere. Helle og Tue bor i Malling, 10 km fra Skovmøllen. De producerer en lækker æblemost, som vi bl.a. servere til vores brunch. De er også leveringsdygtige i at levere lækkert frugt til vores køkkener, i sæsonen, ex. blommer fra deres store have.
Ud over det, hjælper Helle og Tue med at passe godt på vores møbler om vinteren.
Chefs Garden
Chefs Garden er et mikrogartneri, som bygger på tanken om mindre madspild.
Det er lokalt dyrket, og de leverer mikrogrønt, samt andre grøntsager i sæsonen.
Deres mikrogrønt høstes om aftenen, køles ned og leveres i vores restauranter næste formiddag.
De bruger kun økologiske frø, og dyrker efter økologiske principper.
Bag Chefs Garden står Kim Dreehsen, som er uddannet kok med mere end 30 års erfaring i branchen, driver han mikrogartneriet på deltid.