top of page

 Skovmøllen Restauranters Sæsonmenuer

 Vi ønsker at afspejle årstidernes skifte, bruger lokale og danske råvarer så vidt det er muligt samt hylder den danske madkultur. ​Nedenfor finder du vores to kommende menuer.

Vi gør opmærksomme på at der kan tages forbehold for ændringer i henhold til sæson

 Forår Sæsonmenu 

Slut april - start juni 2025

(der skal tages forbehold for ændringer i henhold til sæson)

Forret: Portionsanrettet

Rimmet laks 

små salater – citrus - syrnet fløde - urteolie - ørredrogn - crudité

Serveres med brød og smør fra vores eget bageri

 

 Hovedret: Serveres som social dining

Serveres som "social dining" på bordene, med mulighed for mere

Kylling fra Hopballe Mølle glaseret med ramsløg 

Langtidsstegt rosa kalvetyksteg med urter og hvidløg

Smørstegte små kartofler med løvstikkesalsa

Forårsgrønt i forskellig variation

Sæsonsalat med cremet vinaigrette

Kalveglace

​​​

Dessert: Portionsanrettet ​​

Gateaux Marcelle med solbærsorbet, bær,

frugtskum og krystalliseret chokolade

Hertil serveres vinmenu, øl/vand/saft samt kaffe/the til desserten.

Se prisen under selskabspriser.

Vi kan tage højde for allergier og vegetarer. Det skal meldes ind senest 14 dage før selskabet, sammen med det endelige antal gæster

Eksempel på anretning af sæsonmenu nedenfor. Dette er ikke billeder af nuværende menu , men sæsonmenuen fra januar- marts 2025

​Vi kan tage højde for allergier og vegetarer. Det skal meldes ind senest 14 dage før selskabet, sammen med det endelige antal gæster. 

Ønskes ikke kød, respekteres dette og vi kan tilføje en ekstra grønt-ret som alternativ

Tilkøbsmuligheder

Ekstra mellem ret:  + 95-, pr kuvert

Oste som alternativ dessert: + 45 -, . pr kuvert 

Ost som ekstra dessert:  + 95 ,- . pr kuvert

Natmad: 

SUPPE  + 95,- 

Vinter: Kartoffel porre med bacontern, purløg og crouton

 Sommer: Kold krydret tomatsuppe 

LUN SANDWICH 95,-

Surdejsbrød, pesto, ålerøget skinke, vesterhavsost, salat 

GOURMET hotdogs  115,-

​​

 Sommer Sæsonmenu 

Juni - August 2025

(der skal tages forbehold for ændringer i henhold til sæson)

Forret: Portionsanrettet

Rimmet hvid fisk

Stikkelsbærrelish, grønne asparges, karse, tomatjuice

Brioche couvert brød, smør

 

 Hovedret: Serveres som social dining

Kylling fra Hopballemølle, savoykål

Langtidsstegt okse

Bagt blomkål, toppe af grøn blomkålspuré, kefir med dildolie

Nye kartofler, havsalt, løvstikke

Grillede hvide asparges, urter i udvalg

Sommersalat, vinaigrette på skovsyre

Glace på okse, syltede sennepskorn

​​​

Dessert: Portionsanrettet ​​

Rabarber og jordbær i skøn forening

Råsyltede rabarber og -jordbær, mandel crumble, friskost, citrontimian,

rabarberis, jordbærcreme

Hertil serveres anbefalet vinmenu, øl / vand / saft samt kaffe / the til desserten.

Se prisen under selskabspriser.

Vi kan tage højde for allergier og vegetarer. Det skal meldes ind senest 14 dage før selskabet, sammen med det endelige antal gæster

Eksempel på anretning af sæsonmenu nedenfor. Dette er ikke billeder af nuværende menu - nedenfor ses efterårsmenu 2024

Skovmøllen ved Moesgaard

Skovmøllevej 51 

Aarhus 8270 Højbjerg

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

Skovmøllen Ø

Irma Pedersen Gade 180C 
8000 Aarhus

  • Instagram
  • Facebook

Garagen  v. Moesgaard

Skovmøllevej 51

8270 Højbjerg​

  • Instagram
  • Facebook

Møllens Køkken - JVB

Observatorievejen 2
8000 Aarhus

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page