top of page

Sæsonaktuel menu

April - Maj 2024

(der kan forekomme ændringer)

Forret

       Varmrøget kulmule – dildmayo-salater- bagte tomater 

​

Hovedret

Serveres som social dining, alle hovederetterne serveres på en gang.

Mulighed for opfyldning.

Helstegt okseryg med rosmarin og hvidløg 

Kylling fra Allegården på Fyn, krydret med ramsløg 

Kartofler vendt med smør og urter  

Nye gulerødder og porrer vendt i estragon

Grøn salat med sprød crudité

Urtecreme sauce  

​

Dessert

Hvid chokolade panna cotta med crunch og bær

​

​

Hertil serveres vinmenu, øl/vand samt kaffe/the til desserten.
Se prisen under selskabspriser.

 

 

 

24 Maj - August 2024

(der kan forekomme ændringer)

Forret: 

Krabbesalat - grillet hjertesalat - dild - ristede hasselnødder - dildolie 

​

Hovedret:

Ballontine af Kylling med urter

Rosa stegt svinemørbrad i brunet smør

Pure på nye ærter med asparges i variation

Saltbagte beder, gedeost fra Tebstrup,

syltet bladbeder, fuglegræs, mandler og rosa peber 

Små nye kartofler vendt med smør og løvstikke 

Hønsesauce monteret med smør og timian

 

Dessert:

A la Bedstefars skæg med rabarberkompot, 

hvid chokolade, friske jordbær og rabarber sorbet

​

Hertil serveres vinmenu, øl/vand samt kaffe/the til desserten.

Se prisen under selskabspriser.

​

​

bottom of page