SÆSONMENU
Vi ønsker at afspejle årstidernes skifte, og hylde den danske madkultur. Vi bruger lokale og danske råvarer, så vidt det er muligt.
Der tages forbehold for ændringer i henhold til sæson og tilgængelighed
Eksempel på anretning af sæsonmenu ovenfor. Dette er IKKE billeder af nuværende menu, men af vores forårsmenu 2025
SEN-SOMMER
August - september 2025
Forret
Portionsanrettet
Letsaltet torsk, sprøde salater, dildemulsion,
mild peberrod, tomatjus
Hovedret
Serveres som "Social Dining" ved bordene, med mulighed for mere
Langtidsstegt okse, rosmarin
Hopballe Mølle kyllingebryst, svampeduxelles
Stegt kyllingeglace
Pommes Rosti
Nye løg
Blomkål i variation
Salat, brombær, syltede æbler, vinaigrette, crunch
Dessert
Portionsanrettet
Mazarin, hvid mousse, brændt marengs,
sensommerhindbær, citron- / kærnemælksis
Hertil serveres anbefalet vinmenu, øl / vand / saft / sodavand samt kaffe og the til desserten.
Alkoholfri alternativer tilbydes også.
Se prisen under selskabspriser.
Vil du læse mere om vinmenuen kan du læse det her
Eventuelle allergier og vegetarer skal informeres senest 14 dage før selskabet, sammen med det endelige antal gæster
Eksempel på anretning af sæsonmenu nedenfor. Dette er ikke billeder af nuværende menu - nedenfor ses efterårsmenuen 2024
Ønskes ikke kød, kan vi tilføje en ekstra grønt-ret som alternativ
Tilkøbsmuligheder:
Ekstra mellem ret: + 95-, pr. kuvert
Ost som alternativ dessert: + 45 -, pr. kuvert
Ost som ekstra dessert: + 95 ,- pr. kuvert
"Skrub af mad":
"Sæsonens" suppe + 95,- pr. kuvert
(Vinter: Kartoffel-porre, bacontern, purløg, crouton / Sommer: Kold krydret tomatsuppe)
Lun sandwich 95,- pr. kuvert
(Surdejsbrød, pesto, ålerøget skinke, vesterhavsost, salat)
Gourmet hotdog 115,- pr. kuvert