Aktuel sæsonmenu
1. juli - 18. august 2024
(der tages forbehold for ændringer)
Forret:
Krabbesalat - grillet hjertesalat - dild - ristede hasselnødder - dildolie
Brød fra eget bageri og rørt smør
Hovedret:
Ballotine af Kylling med urter
Rosa stegt svinemørbrad i brunet smør
Små nye kartofler vendt med smør og løvstikke
Hønsesauce monteret med smør og timian
Brændt blomkål - Mynte yoghurt - Dukah
Saltbagte beder, gedeost fra Tebstrup, syltet bladbeder, fuglegræs, mandler og rosa peber
Grøn salat med sprød crudité
Dessert:
A la Bedstefars skæg med rabarberkompot,
hvid chokolade, friske jordbær og rabarber sorbet
Hertil serveres vinmenu, øl/vand samt kaffe/the til desserten.
Se prisen under selskabspriser.
Kommende sæsonmenu
19. august - 31. oktober 2024
(der tages forbehold for ændringer)
Forret:
Rimmet Lyssej - Kærnemælksauce - Dild syltet æble - Ørredrogn - Kørvel
Hovedret:
Langtidsstegt dansk oksefilet
Allégårdens røget unghane overlår, fyldt med persille kapers creme
Kartoffelrøsti med Vesterhavsost
Pebersauce fyldt med syltet sennepskorn
Brændt blomkål - Mynte yoghurt - Dukah
Saltbagt bede - balsamico vinaigrette - gedeost - salt mandler
Grønkålssalat - variation af appelsin - granatæble - ristede hasselnødder
Dessert:
Nyfortolket gammelsdags æblekage
Æblekompot, æblekage rasp, pannacotta med Tonka, Æblesorbet
Hertil serveres vinmenu, øl/vand samt kaffe/the til desserten.
Se prisen under selskabspriser.