Sæsonaktuel menu
-
Sensommermenu 2023
1. august - 30. september 2023
Forret
Varmrøget ørred, krebs & brøndkarse.
Hovedret
Helstegt okseryg med urter fra Provence
Lavbagt helleflynder, salvie & citron
Stegte kantareller & majs, kantarel creme & blomkål
Knust kartoffel, olivenolie & basilikum
Grønne salater, ribs & gulerod
Sauce på morkler & timian
Dessert
Brombær & Hindbær, lys gateau og chokolade
Efterår 2023
1. oktober - 30. novmeber 2023
Forret
Varmrøget kulmule – dildmayo-små salater- syltede tomater
Hovedret
Kylling fra Allegården med citrontimian
Bagt kuller med urtepanade
Variation af selleri, saltbagt, pure med brunet smør og syltet
Blandet salat med fennikel og syltede solbær
Knuste kartofler og jordskokker med persille og creme fraiche
Sauce med balsamico og portvin
Dessert
Hvidvins pocheret Æble- hvid chokolade- vanilje parfait- knust kage