Sæsonaktuel menu
Vores selskabsmenuer bliver løbende skiftet ud,
så der er mulighed for at få forskellige gastronomiske oplevelser afstemt med årstiden.
Herunder kan du finde vores aktuelle selskabsmenu.
Se vores pakkeløsninger under fanen selskabspriser.
Fra 1 januar - 24. marts
Forretter
Rimmet torsk i mosaik med dild
Sennepscreme – syltet rødbede - løg og kapers
eller
Jomfruhummer fra Læsø i Souflé
Jomfruhummer Bisque - semi-dried tomat og purløg
Hovedretter
Langtidsstegt dansk okse
Kylling fra Alégården stegt med rosmarin og timian
Kartofler – gratineret - stegte - knuste
Jordskokkepure – saltbagt selleri – jordskokkechips – karse – tyttebær
Farvede gulerødder – sprød salat – sennepsvinaigrette
Creme sauce med urter
Desserter
Brunsviger - vaniljeis - hengemte bær
eller
Porcheret æble fra Karensminde - æblesorbet - sprødt