top of page

Sæsonaktuel menu

Vores selskabsmenuer bliver løbende skiftet ud,
så der er mulighed for at få forskellige gastronomiske oplevelser afstemt med årstiden.
Herunder kan du finde vores aktuelle selskabsmenu. 

Se vores pakkeløsninger under fanen selskabspriser.

Fra 1 januar - 24. marts

Forretter

Rimmet torsk i mosaik med dild

 Sennepscreme – syltet rødbede - løg og kapers

eller

Jomfruhummer fra Læsø i Souflé 

Jomfruhummer Bisque - semi-dried tomat og purløg

 

Hovedretter

Langtidsstegt dansk okse 

Kylling fra Alégården stegt med rosmarin og timian

Kartofler – gratineret - stegte - knuste

Jordskokkepure – saltbagt selleri – jordskokkechips – karse – tyttebær

Farvede gulerødder – sprød salat – sennepsvinaigrette

Creme sauce med urter

 

Desserter

Brunsviger - vaniljeis - hengemte bær

eller

Porcheret æble fra Karensminde - æblesorbet - sprødt

bottom of page