top of page
Aktuel sæsonmenu
19. august - 31. oktober 2024
(der tages forbehold for ændringer)
Forret:
Rimmet Lyssej - Kærnemælksauce - Dild syltet æble - Ørredrogn - Kørvel
Hovedret:
Langtidsstegt dansk oksefilet
Allégårdens røget unghane overlår, fyldt med persille kapers creme
Kartoffelrøsti med Vesterhavsost
Pebersauce fyldt med syltet sennepskorn
Brændt blomkål - Mynte yoghurt - Dukah
Saltbagt bede - balsamico vinaigrette - gedeost fra Tebstrup mejeri - salt mandler
Grønkålssalat - variation af appelsin - granatæble - ristede hasselnødder
Dessert:
Nyfortolket gammelsdags æblekage
Æblekompot, æblekage rasp, pannacotta med Tonka, Æblesorbet
Hertil serveres vinmenu, øl/vand samt kaffe/the til desserten.
Se prisen under selskabspriser.
bottom of page