top of page

Sæsonaktuel menu

Januar - marts 2024

(der kan forekomme ændringer)

 

Forret

Varmrøget lange

rød sennepssalat - syltet pastinak - pastinak chips - syrnet fløde med peberrod skilt med dildolie

 

Hovedret

Serveres som social dining, alle retterne på bordet på en gang.
Mulighed for opfyldning


Rosmarin braiseret kalvespidsbryst

Røget ballotine af unghane fra Allégaarden- confiteret hvidløg - persille - friteret kapers

gulerodspuré - marineret grønkål -glaserede gulerodschunks - crudite af lilla gulerod

Kartoffelkompot - brunet smør - persille - citrontimian

Hønsesauce - ristede hasselnødder - kapers - purløg

Sprød salat med kål, urter og vinaigrette

 

Dessert

Møllens trefarvet is som parfait

creme chantailly - tuille - lun chokoladesauce - jordbærstøv

Hertil serveres vinmenu, øl/vand samt kaffe/the til desserten.
Se prisen under selskabspriser.

bottom of page