Det tidlige forår: Sæsonmenu
4. Februar - 31 marts 2025
(der tages forbehold for ændringer)
Forret: Portionsanrettet
Pocheret hvid fisk
Serveres på små urter med ”fyldt” muslingecremesauce
Hertil hjemmebagt surdejsbrød
Hovedret, serveres social dining nede på borderne
Ballotine af unghane med confiterede lår
Langtidsstegt, rosa culotte med urter
Rosenkålspuré med ”salat” af sprøde rosenkålsblade
Gulerødder i variation – gratin, bagte karamelliserede med sprød krumme og persille/crudité
Sæsonsalat vendt med cremet vinaigrette
Kartoffel-jordskokke kompot med sprøde jordskokker
Rødvinsglace
Dessert: Portionsanrettet
Pocheret pære, krystalliseret hvid chokolade, Sifon af creme anglaise, æblesorbet og lun ”blød” chokoladesauce
Hertil serveres vinmenu, øl/vand/saft samt kaffe/the til desserten
Se prisen under selskabspriser
Vi kan tage højde for allergier og vegetarer. Det skal meldes ind senest 14 dage før selskabet, sammen med det endelige antal gæster.
Ønskes ikke kød, respekteres dette og vi kan tilføje en ekstra grønt-ret som alternativ
Tilkøbsmuligheder
Ekstra mellem ret: + 95-, pr kuvert
Oste som alternativ dessert: + 45 -, . pr kuvert
Ost som ekstra dessert: + 95 ,- . pr kuvert
Natmad:
SUPPE + 95,-
Vinter: Kartoffel porre med bacontern, purløg og crouton
Sommer: Kold krydret tomatsuppe
LUN SANDWICH 95,-
Surdejsbrød, pesto, ålerøget skinke, vesterhavsost, salat
GOURMET hotdogs 115,-
Eksempel på anretning af sæsonmenu nedenfor. Dette er ikke billeder af nuværende menu
Vinter Sæsonmenu
1. November - 31. Januar 2024
(der tages forbehold for ændringer)
Forret: Portionsanrettet
Lun ballotine af rødtunge, røget laks og spinat
Hummerbisque – ørredrogn – purløg
Serveres med friskbagt brød
Hovedret: Serveres som social dining
Langtidsstegt kalvefilet i urtecrisp
Øl braiserede svinekæber vendt i rødvinsglace – gremolata
Grønkålssalat – appelsin vinaigrette – appelsinfilet – granatæbler
Salat med bagte gulerødder – spinat – feta – nøddeknas
Variation over selleri – puré med brunet smør – saltbagte – sprødstegt
Kartoffelkompot med krydderurter
Pebersauce med syltede sennepskorn
Dessert: Portionsanrettet
Chokolade – kirsebær – ananas
Intens Chokolademousse med kirsebær bombe, rom braiserede ananas og kirsebær is
Hertil serveres vinmenu, øl/vand/saft samt kaffe/the til desserten.
Se prisen under selskabspriser.
Vi kan tage højde for allergier og vegetarer. Det skal meldes ind senest 14 dage før selskabet, sammen med det endelige antal gæster
Eksempel på anretning af sæsonmenu nedenfor. Dette er ikke Vinter sæsonmenuen