top of page

Sæsonaktuel menu

-

Sensommermenu 2023

1. august - 30. september 2023

Forret

Varmrøget ørred, krebs & brøndkarse.

Hovedret

Helstegt okseryg med urter fra Provence

Lavbagt helleflynder, salvie & citron

Stegte kantareller & majs, kantarel creme & blomkål

Knust kartoffel, olivenolie & basilikum

Grønne salater, ribs & gulerod

Sauce på morkler & timian

Dessert

Brombær & Hindbær, lys gateau og chokolade

Efterår 2023

1. oktober - 30. novmeber 2023

​​

Forret

Varmrøget kulmule – dildmayo-små salater- syltede tomater 

Hovedret

Kylling fra Allegården med citrontimian 

Bagt kuller med urtepanade 

Variation af selleri, saltbagt, pure med brunet smør og syltet 

Blandet salat med fennikel og syltede solbær 

Knuste kartofler og jordskokker med persille og creme fraiche 

Sauce med balsamico og portvin 

Dessert

Hvidvins pocheret Æble- hvid chokolade- vanilje parfait- knust kage 

bottom of page