top of page

 Det tidlige forår: Sæsonmenu 

4. Februar - 31 marts 2025

(der tages forbehold for ændringer)

Forret: Portionsanrettet

Pocheret hvid fisk

Serveres på små urter med ”fyldt” muslingecremesauce

Hertil hjemmebagt surdejsbrød

 

Hovedret, serveres social dining nede på borderne

Ballotine af unghane med confiterede lår

Langtidsstegt, rosa culotte med urter

Rosenkålspuré med ”salat” af sprøde rosenkålsblade

Gulerødder i variation – gratin,  bagte karamelliserede med sprød krumme og persille/crudité 

Sæsonsalat vendt med cremet vinaigrette

Kartoffel-jordskokke kompot med sprøde jordskokker

Rødvinsglace

 

Dessert: Portionsanrettet

Pocheret pære, krystalliseret hvid chokolade, Sifon af creme anglaise, æblesorbet og lun ”blød” chokoladesauce 

Hertil serveres vinmenu, øl/vand/saft samt kaffe/the til desserten

Se prisen under selskabspriser

Vi kan tage højde for allergier og vegetarer. Det skal meldes ind senest 14 dage før selskabet, sammen med det endelige antal gæster. 

Ønskes ikke kød, respekteres dette og vi kan tilføje en ekstra grønt-ret som alternativ

Tilkøbsmuligheder

Ekstra mellem ret:  + 95-, pr kuvert

Oste som alternativ dessert: + 45 -, . pr kuvert 

Ost som ekstra dessert:  + 95 ,- . pr kuvert

Natmad: 

SUPPE  + 95,- 

Vinter: Kartoffel porre med bacontern, purløg og crouton

 Sommer: Kold krydret tomatsuppe 

LUN SANDWICH 95,-

Surdejsbrød, pesto, ålerøget skinke, vesterhavsost, salat 

GOURMET hotdogs  115,-

​​

Eksempel på anretning af sæsonmenu nedenfor. Dette er ikke billeder af nuværende menu 

 Vinter Sæsonmenu 

1. November - 31. Januar 2024

(der tages forbehold for ændringer)

Forret: Portionsanrettet

Lun ballotine af rødtunge, røget laks og spinat

Hummerbisque – ørredrogn – purløg

Serveres med friskbagt brød 

Hovedret: Serveres som social dining

Langtidsstegt kalvefilet i urtecrisp

Øl braiserede svinekæber vendt i rødvinsglace – gremolata

Grønkålssalat – appelsin vinaigrette – appelsinfilet – granatæbler

Salat med bagte gulerødder – spinat – feta – nøddeknas

Variation over selleri – puré med brunet smør – saltbagte – sprødstegt

Kartoffelkompot med krydderurter

Pebersauce med syltede sennepskorn

 

Dessert: Portionsanrettet

Chokolade – kirsebær – ananas

Intens Chokolademousse med kirsebær bombe, rom braiserede ananas og kirsebær is

 

Hertil serveres vinmenu, øl/vand/saft samt kaffe/the til desserten.

Se prisen under selskabspriser.

Vi kan tage højde for allergier og vegetarer. Det skal meldes ind senest 14 dage før selskabet, sammen med det endelige antal gæster

Eksempel på anretning af sæsonmenu nedenfor. Dette er ikke Vinter sæsonmenuen

Skovmøllen ved Moesgaard

Skovmøllevej 51 

Aarhus 8270 Højbjerg

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

Skovmøllen Ø

Irma Pedersen Gade 180C 
8000 Aarhus

  • Instagram
  • Facebook

Møllens Køkken - Aarhus Ø

Nicoline Kochs Plads 4

8000 Aarhus C​

  • Instagram
  • Facebook

Møllens Køkken - JVB

Observatorievejen 2
8000 Aarhus

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page