top of page

Aktuel sæsonmenu

19. august - 31. oktober 2024

(der tages forbehold for ændringer)


Forret: 

Rimmet Lyssej - Kærnemælksauce - Dild syltet æble - Ørredrogn - Kørvel

Hovedret:

Langtidsstegt dansk oksefilet
Allégårdens røget unghane overlår, fyldt med persille kapers creme

Kartoffelrøsti  med Vesterhavsost 
Pebersauce fyldt med syltet sennepskorn

Brændt blomkål - Mynte yoghurt - Dukah 

Saltbagt bede - balsamico vinaigrette - gedeost fra Tebstrup mejeri - salt mandler
Grønkålssalat - variation af appelsin - granatæble - ristede hasselnødder

 

Dessert:

Nyfortolket gammelsdags æblekage
Æblekompot, æblekage rasp, pannacotta med Tonka, Æblesorbet
 

Hertil serveres vinmenu, øl/vand samt kaffe/the til desserten.

Se prisen under selskabspriser.

bottom of page