SÆSONMENU
Vi ønsker at afspejle årstidernes skifte, og hylde den danske madkultur.
Vi bruger lokale og danske råvarer, så vidt det er muligt.
Der tages forbehold for ændringer i henhold til sæson og tilgængelighed
Eksempel på anretning af sæsonmenu ovenfor. Dette er ikke billeder af nuværende menu - men et eksempel på forårsmenu 2025
SOMMER Sæsonmenu
Juni - august 2025
(der tages forbehold for ændringer i henhold til sæson og tilgængelighed)
Forret
Portionsanrettet
Rimmet kulmule
Stikkelsbærrelish, grønne asparges, karse, tomatjuice
Brioche couvert brød fra eget bageri, smør
Hovedret
Serveres som Social Dining på bordene, med mulighed for mere
Kylling fra Hopballemølle, savoykål
Langtidsstegt oksefilet
Brændt blomkål, toppe af grøn blomkålspuré, kefir med
dildolie, saltmandler
Sæsonens grønne ret
Sommersalat, vinaigrette på skovsyre
Nye kartofler, havsalt, løvstikke
Glace på okse, syltede sennepskorn
Dessert
Portionsanrettet
Rabarber og jordbær i skøn forening
Råsyltede rabarber og -jordbær, mandelcrumble, friskost,
jordbærcreme, rabarbersorbet
Hertil serveres anbefalet vinmenu, øl / vand / saft / sodavand samt kaffe / the til desserten.
Se prisen under selskabspriser.
Vi kan tage højde for allergier og vegetarer. Det skal meldes ind senest 14 dage før selskabet, sammen med det endelige antal gæster
Eksempel på anretning af sæsonmenu nedenfor. Dette er ikke billeder af nuværende menu - nedenfor ses efterårsmenuen 2024
Ønskes ikke kød, kan vi tilføje en ekstra grønt-ret som alternativ
Tilkøbsmuligheder
Ekstra mellem ret: + 95-, pr. kuvert
Oste som alternativ dessert: + 45 -, pr. kuvert
Ost som ekstra dessert: + 95 ,- pr. kuvert
"Skrub af mad":
Suppe + 95,-
(Vinter: Kartoffel-porre, bacontern, purløg, crouton
Sommer: Kold krydret tomatsuppe)
Lun sandwich 95,-
(Surdejsbrød, pesto, ålerøget skinke, vesterhavsost, salat)
Gourmet hotdog 115,-