Sæsonaktuel menu
April - Maj 2024
(der kan forekomme ændringer)
Forret
Varmrøget kulmule – dildmayo-salater- bagte tomater
​
Hovedret
Serveres som social dining, alle hovederetterne serveres på en gang.
Mulighed for opfyldning.
Helstegt okseryg med rosmarin og hvidløg
Kylling fra Allegården på Fyn, krydret med ramsløg
Kartofler vendt med smør og urter
Nye gulerødder og porrer vendt i estragon
Grøn salat med sprød crudité
Urtecreme sauce
​
Dessert
Hvid chokolade panna cotta med crunch og bær
​
​
Hertil serveres vinmenu, øl/vand samt kaffe/the til desserten.
Se prisen under selskabspriser.
24 Maj - August 2024
(der kan forekomme ændringer)
Forret:
Krabbesalat - grillet hjertesalat - dild - ristede hasselnødder - dildolie
​
Hovedret:
Ballontine af Kylling med urter
Rosa stegt svinemørbrad i brunet smør
Pure på nye ærter med asparges i variation
Saltbagte beder, gedeost fra Tebstrup,
syltet bladbeder, fuglegræs, mandler og rosa peber
Små nye kartofler vendt med smør og løvstikke
Hønsesauce monteret med smør og timian
Dessert:
A la Bedstefars skæg med rabarberkompot,
hvid chokolade, friske jordbær og rabarber sorbet
​
Hertil serveres vinmenu, øl/vand samt kaffe/the til desserten.
Se prisen under selskabspriser.
​
​