Bæredygtige tiltag
vi tager bevidste valg mod den grønne omstilling, langtfra i mål
Den bæredygtige tallerken
For os er bæredygtighed en ambition på flere måder. Bæredygtighed ved at bruge lokale og nøje udvalgte råvarer, og at sikre at det som serveres på tallerkenen, er fremstillet med mest mulig omtanke for vores miljø og omgivelser.
Herudover prioriteter vi også at agere bæredygtigt i måden vi driver vores organisation på
- en bæredygtig tallerken er fuldstændig ligegyldig, hvis den, der serverer den, ikke trives og ikke føler sig tilpas i jobbet.
Bæredygtige arbejdsliv
På Skovmøllens restauranter hæver vi barren. Vi vil skabe, og sikre det bedste arbejdsmiljø i branchen. Trivsel hos vores medarbejdere er hele fundamentet, også for den unikke gæsteoplevelse. Vores medarbejderløfte understøttes af vores tre interne værdier: Tillid - tryghed - tålmodighed. Vi ønsker et arbejdsfællesskab, hvor alle uanset alder, køn, faglighed og nationalitet er velkommen.
OBS - siden er "under udvikling"

Det Grønne Akademi
Et samarbejde som er et skidt i den rigtige reting
Det Grønne Akademi laver i et tæt samarbejde med Erhvervsakademi Aarhus og Aarhus Kommune
Det er 9 ugers virksomhedsrettet case forløb, der opkvalificerer og matcher højtuddannede ledige med virksomheder, der gerne vil have hjælp til grøn omstilling.
På Skovmøllens Restauranter har vi fokus på bæredygtighed og den grønne omstilling. Vi mangler dog både tiden og de rette kompetencer. Derfor er vi glade for at være en del af Det Grønne Akademi - som både er til gav for kandidaterne og os som virksomhed til at komme i en mere bæredygtig retning.
I efteråret 2024 havde vi hjælp fra Nanna, Katrine og Jasmin som bl.a. lave klimaberegninger på udvalgte smørrebrød og klassiske retter.
Hos Skovmøllen tager vi ansvar for vores klimaaftryk. Vi har beregnet CO₂e-udledningen for udvalgte retter på menuen, så du kan få indsigt i, hvordan maden påvirker miljøet. Vores mål er at gøre det nemt for dig at træffe bæredygtige valg, uden at gå på kompromis med smagen.
På sigt er det vores ambition at sætter CO₂e på menukortet
Vi arbejder tæt sammen med vores leverandører for at sikre, at råvarerne er så klimavenlige som muligt. For eksempel udleder en ret med saltbagt selleri kun en brøkdel af det CO₂e, som en servering af rørt tatar af okse gør.
Så måske næste gang du er hos os, kan du både nyde en fantastisk måltid og være med til at gøre en forskel for klimaet.
Velbekomme!

