Frokostkortet
Vi udvælger vores råvarer med respekt og omhu. Den mad, vi serverer, er lokal, bæredygtig og udvalgt med blik for detaljen. Klassiske danske retter bliver fortolket i en nutidig ramme og serveret med et smil.
Æggekagen har sin helt specielle plads på skovmøllen. Siden 1946 har den været en fast del af udvalget på Skovmøllens menukort.
Smørrebrød
Vi anbefaler 2 stykker hvis du er
almindelig sulten, 3 hvis du mener det.
”Vores Taknemlighed Til De Få Skridt Til Havet,,
Møllens sildetallerken
Christiansøpigens røde og hvide sild med behørigt tilbehør 155,-
Smørstegt Rødspætte
Køkkenchefens remoulade – Tyttebær – Grillet citron 135,-
” En Tanke Til Regionens Små Landbrug,,
Jordskokker i variation
Bagte, syltede og friterede – trøffelmayonnaise og grønt 110,-
Skovmøllens Hønsesalat
Peberbacon fra Nr. Søby – Estragon – Æble 120,-
Rørt Tatar Af Dansk Okse
Ramsløg, kapers, løg, akvavit og Æggeblomme 135,-
Besøg også Skovmøllens hyggelige Garage i Julen
Her serverer vi bl.a. gløgg, æbleskiver, chokolade, kringle og kaffe.
Klassiske retter
En Hyldest til Giber Å
Sprødstegt forel i urtepanade, rillette af varmrøget laks, rørt ørredrogn, marinerede krebsehaler, emulsion af brøndkarse og syltet dunhammer, serveres på smørstegt brød 195,-
Æggekage anno 1946
Flæsk – Rødbede– Sennep 175,-
Efterårs Svampemad
Skovens svampe – hvidvin – sylt – fløde, timian og urter på smørstegt brød 155,-
Frokostbord
Med udgangspunkt i smørrebrødskortet serveres 5 deleretter, som udvælges af køkkenchefen. Her får I muligheden for selv at bygge jeres smørrebrød, lige som I ønsker det
(min. 2 personer)
245,- per gæst
Passer rigtig godt til større selskaber eller grupper
Vegetar og allergener, spørg for muligheder
