Frokostkortet
Vi udvælger vores råvarer med respekt og omhu. Den mad, vi serverer, er lokal, bæredygtig og udvalgt med blik for detaljen. Klassiske danske retter bliver fortolket i en nutidig ramme og serveret med et smil.
Æggekagen har sin helt specielle plads på skovmøllen. Siden 1946 har den været en fast del af udvalget på Skovmøllens menukort.
Smørrebrød
Vi anbefaler 2 stykker hvis du er
almindelig sulten, 3 hvis du mener det.
”Vores Taknemlighed Til De Få Skridt Til Havet,,
Christiansøpigens Kryddersild
Rødløg – Creme fraiche – Purløg 110,-
Smørstegt Rødspætte
Køkkenchefens remoulade – Tyttebær – Grillet citron 135,-
” En Tanke Til Regionens Små Landbrug,,
Skovmøllens Kartoffelmad
Kartofler, creme af rygeost, løg i teksturer og bælgærter 110,-
Skovmøllens Hønsesalat
Peberbacon fra Nr. Søby – Estragon – Æble 120,-
"Roastbeef" af marmoreret filet
Egen remoulade, agurkesalat, sprøde løg og frisk peberrod 120,-
Rørt Tatar Af Dansk Okse
Ramsløg, kapers, løg, akvavit og Æggeblomme 135,-
Besøg også Skovmøllens hyggelige Garage
Her serverer vi bl.a. forskellige vine, øl, kaffe/the, lidt tapas, popcorn samt økologiske is fra Vild is
Klassiske retter
En Hyldest til Giber Å
Sprødstegt forel i urtepanade, rillette af varmrøget laks, rørt ørredrogn, marinerede krebsehaler, emulsion af brøndkarse og syltet dunhammer, serveres på smørstegt brød 195,-
Æggekage anno 1946
Flæsk – Rødbede– Sennep 175,-
Skovmøllens Rejemad
Friske stenbiderrogn, citronmayonnaise, marmorerede æg, grønne salater og smørstegt brød 195,-
Møllerens Tartelet
Kylling – Svampe - Urter 185,-
Frokostbord
Med udgangspunkt i smørrebrødskortet serveres 5 deleretter, som udvælges af køkkenchefen. Her får I muligheden for selv at bygge jeres smørrebrød, lige som I ønsker det
(min. 2 personer)
245,- per gæst
Passer rigtig godt til større selskaber eller grupper
Vegetar og allergener, spørg for muligheder
