top of page

Frokostkortet

Vi udvælger vores råvarer med respekt og omhu. Den mad, vi serverer, er lokal, bæredygtig og udvalgt med blik for detaljen. Klassiske danske retter bliver fortolket i en nutidig ramme og serveret med et smil.


Æggekagen har sin helt specielle plads på skovmøllen. Siden 1946 har den været en fast del af udvalget på Skovmøllens menukort.

Smørrebrød

Vi anbefaler 2 stykker hvis du er

almindelig sulten, 3 hvis du mener det.

”Vores Taknemlighed Til De Få Skridt Til Havet,,

​​

Møllens sildetallerken

Christiansøpigens røde og hvide sild med behørigt tilbehør       155,-

Smørstegt Rødspætte
Køkkenchefens remoulade – Tyttebær – Grillet citron 135,-

 

 

” En Tanke Til Regionens Små Landbrug,,

Jordskokker i variation

Bagte, syltede og friterede – trøffelmayonnaise og grønt 110,-

 

Skovmøllens Hønsesalat
Peberbacon fra Nr. Søby – Estragon – Æble 120,-

 

Rørt Tatar Af Dansk Okse
Ramsløg, kapers, løg, akvavit og Æggeblomme 135,-

Besøg også Skovmøllens hyggelige Garage i Julen

Her serverer vi bl.a. gløgg, æbleskiver, chokolade, kringle og kaffe.

Klassiske retter

 

En Hyldest til Giber Å

Sprødstegt forel i urtepanade, rillette af varmrøget laks, rørt ørredrogn, marinerede krebsehaler, emulsion af brøndkarse og syltet dunhammer, serveres på smørstegt brød 195,-

Æggekage anno 1946
Flæsk – Rødbede– Sennep 175,-     

Efterårs Svampemad 
Skovens svampe – hvidvin – sylt – fløde, timian og urter på smørstegt brød 155,-

Frokostbord

Med udgangspunkt i smørrebrødskortet serveres 5 deleretter, som udvælges af køkkenchefen. Her får I muligheden for selv at bygge jeres smørrebrød, lige som I ønsker det

 (min. 2 personer)

245,- per gæst

Passer rigtig godt til større selskaber eller grupper

Vegetar og allergener, spørg for muligheder

 

Screenshot 2023-03-07 at 19.30_edited.jpg
bottom of page