top of page
Claus Meyer 1_edited.jpg

En aften med Claus Meyer

Kom til en hyggelig og stemningsfuld aften på Skovmøllen, hvor vi hylder

Claus' mange bidrag til det kulinariske landskab.

Aftenen starter med et foredrag, hvor Claus deler sin historie, og sætter scenen for de retter,

der senere serveres i Pejsestuen.
Glæd dig til en aften med mad og drikke inspireret af Claus' livsrejse.

Forret

Strandkrabbebisque med æbler fra Lilleø

Serveres med vild æblecider

 

Hovedret

Braiseret nakke af hjort

Medailloner af ryg af hjort

Knuste smørstegte/sprødstegte kartofler

Lynstegte rosenkålsblade med skalotteløg og persille

Glacerede rødbeder med blommeeddike fra Nordhavn og friskrevet peberrod

Stegte svampe fra skoven

Syltede kvæder

Sauce på vildfont og fadlagret blommeeddike

 

Dessert

Tarte Tatin med vaniljeis

En gastronomisk oplevelse med vildtsmag og sæsonens bedste råvarer!

 

Hertil serveres en vinmenu, samt mulighed for fadøl fra Aarhus bryghus,

alkoholfri øl fra Thisted bryghus og Thy sodavand

 

Kaffe/the til desserten

CLAUS MEYER​

Hvem skulle have troet, at en diæt af frysegrønt, hvid sovs og skamkogte kartofler ville opfostre en af Nordens mest indflydelsesrige gastronomiske entreprenører? At en socioøkonomisk kokkeskole kunne starte en madrevolution, eller at Nykøbing FC ville slå FCK ud af landspokalturneringen? Claus Meyer var drivkraften bag noma og Det Ny Nordiske Køkken. Han har omsat sine erfaringer til madskoler i nogle af verdens fattigste områder, og han er i dag tilbage i Meyers med fokus på forretningsudvikling, bæredygtighed og virksomhedens nye formål. Claus er desuden engageret i Melting Pot Fonden og flere unge virksomheder,

hvor han yder strategisk rådgivning.

Lær af hans rejse om innovation, læring og passion.

Læs mere om Claus Meyer her

Program

Onsdag d. 30. oktober 2024
Kl. 17.30
Velkomst i Møllebygningen med snacks og drinks.
Herefter fortsætter aftenen i Pejsestuen, hvor Claus holder sit foredrag.
Kl. 18.30
Middagen serveres.
Vi siger tak for i aften omkring kl. 21.30.

 

Pris pr. person
1.100,-

bottom of page