top of page
GRU07013.jpg

Bliv en del af teamet

På Skovmøllen prioriterer og ønsker vi et stærkt servicemindet team. Vi træner, udvikler og understøtter at det gode værtskab lever i hver enkelt medarbejder. Vi vil som arbejdsplads give tillid, plads og råderum til at vores medarbejdere kan træffe gode beslutninger, til gavn for vores gæsters oplevelser.

Det er vores ambition at værne om trivsel for den enkelte medarbejder og for et stærkt samlet team, hvor samarbejde i en god tone er første prioritet. Uanset hvilken opgaven man varetager, er det essentielt for os, at vores medarbejdere møder motiverede og glade ind på arbejde. Ligeså vigtigt er det at de går glade og berigede hjem når de har fri.

Vi er altid nysgerrige på at møde nye mennesker - især jer som også er nysgerrige på at blive en del af teamet på Skovmøllen.

Har du lyst til at blive en del af Skovmøllen ?

​

Lige nu søger vi bl.a.:​

  • Bager /kok til Møllens Køkken. Se mere her

  • Faglært kok, til ala cart og selskaber. Se mere her

  • Freelance tjenere, til arbejde i weekender, helligdage og sommerferien: Tjener deltid, Skovmøllen

  • Opvaskere til weekender og ferier. 

​

Er du nysgerrig på at blive en del af Skovmøllen, så er du velkommen til at kontakte os.

Har du spørgsmål,  så kontakt medejer Ann Cathrine Lebech Hoe på 29428308 eller på mail ac@skovmollen.dk

​

Om Skovmøllen

Blot et lille kvarters køretid fra Aarhus centrum finder du Skovmøllen idyllisk beliggende midt i Marselisborg skovene og Moesgårds dybe stille ro.

Med en historie, der rækker helt tilbage til 1500-tallet, emmer stedet, den velbevarede vandmølle og de gamle bindingsværksbygninger ved Giber Å af historie, hygge og stemning.

​

Trivsel og gæsteoplevelse hånd i hånd

Her driver vi en restaurant hvor vi lægger stor vægt på den historiske og unikke gæsteoplevelse. Vi tror på at trivsel og det gode arbejdsmiljø er kimen til at både vores medarbejdere og gæster vender tilbage til skovmøllen igen og igen.

​

På Skovmøllen hæver vi barren. Vi vil skabe og sikre det bedste arbejdsmiljø i branchen. 
Trivsel hos vores medarbejdere er hele fundamentet for for den unikke gæsteoplevelse. Vi tror på at ledelse er når vi agerer med kærlighed og alle vores medarbejdere mærker tryghed og involveres i ét arbejdsfællesskab. 

​

Trivsel og bæredygtighed

For os er bæredygtighed en ambition på flere måder. Bæredygtighed ved at bruge lokale råvarer, samt at sikre det som serveres på tallerkenen, er fremstillet med mest mulig omtanke for vores miljø og omgivelser. 

Det er også yderst vigtigt at vi agerer bæredygtigt i måden vi driver en organisation på. En bæredygtig tallerken er fuldstændig ligegyldig, hvis den, der serverer den, har en dårlig arbejdsplads og ikke føler sig tilpas i jobbet. 

​

Er du nysgerrig på at læse lidt mere om vores baggrund, ambition og værdier for Skovmøllen, kan du læse artiklen som blev bragt i Horsens Folkeblad 8. marts 2023

​

bottom of page