top of page

Frokostkortet

Vi udvælger vores råvarer med respekt og omhu. Den mad, vi serverer, er lokal, bæredygtig og udvalgt med blik for detaljen. Klassiske danske retter bliver fortolket i en nutidig ramme og serveret med et smil.


Æggekagen har sin helt specielle plads på skovmøllen. Siden 1946 har den været en fast del af udvalget på Skovmøllens menukort.

Smørrebrød

Vi anbefaler 2 stykker hvis du er

almindelig sulten, 3 hvis du mener det.

Christiansøpigens Kryddersild
Rødløg – Creme fraiche – Purløg 110,-

Lune stegte sild
Æble fra Karensminde -Sennep 115,-

Skovmøllens rullepølse
Enebær – Brændenælde – Karseemulsion –

Sky lavet på sherry 95,-

Smørstegt Rødspætte
Køkkenchefens remoulade –

Tyttebær – Grillet citron 135,-

Skovmøllens Hønsesalat
Peberbacon fra Nr. Søby – Estragon – Æble 120,-

Gulerod
Timian – Hvidløg (Vegetarisk) 115,-

Bagte beder
Gedeostcreme – Honning (Vegetarisk) 115,-

Torskerogn
Køkkenchefens remoulade – Sprød kål – Syltet løg 125,-

Rørt tatar af dansk okse
Selleri – porrefrit – Sennepskorn – Aquavit –

Æggeblomme 135,-

Klassiske retter

Æggekage anno 1946

Flæsk – Rødbede– Sennep 175,-

Skovmøllens Rejemad
Citronmayonnaise – Salat - Smørstegt brød 195,-

Møllerens Tartelet
Kylling – Vintergrønt 185,-

 

Frokostbord per gæst

Med udgangspunkt i smørrebrødskortet serveres 5 deleretter (min. 2 personer) 245,- per gæst

(Passer rigtig godt til større selskaber eller grupper)

 

Screenshot 2023-03-07 at 19.30_edited.jpg
bottom of page